سوهان فروشی های قم ، معرفي بهترين سوهان فروشی ها ، با توجه به روایت ها تاريخچه سوهان بر مي گردد به دوران قاجار. در زمانی که صحن عقيق بارگاه حضرت معصومه (ع) در دوران ناصرالدين شاه قاجار افتتاح شد، طی مراسمی و مطابق رسومات بايد هريک از بزرگان حاضر در اين مراسم هديه اي به نماينده ناصرالدين شاه پيشکش مي کردند. ملا ابراهيم شعاعی هم نوعی حلوا (سوهان) که به صورت ويژه طبخ کرده بود و شريني بيشتری از حلواهای عادی داشت به نماينده پادشاه داد. او وقتی آن را خورد گفت: «اين شيرينی مانند سوهان که آهن را مي برد، غذای من را بريد و هضم کرد». سپس خواست تا از آن سوهان براي ناصرالدين شاه هم ببرد. بدين ترتيب نام حلوای ويژه آن روز «سوهان» شد و از آن پس طبخ آن در قم مرسوم شد.
سوهان فروشی های قم
در شهر قم سوهان فروشی های زیادی می باشند که ما برای شما به اسم بهترین آن ها اشاره میکنیم
اما سوهان خوب چه ويژگي هايي دارد و از کجا بايد خريد؟
ويژگي هاي سوهان خوب:
- مهم ترين ويژگی يک سوهان خوب عطر و رنگ آن است. اگر از روغن حيوانی برای پخت سوهان استفاده شود بی شک بوی دل انگيز ان شما را مست می کند. ضمن اينکه برای رنگ، بو و طعم بهتر از زعفران بايد استفاده شود اما متاسفانه برخی از رنگ غذا به دليل گرانی زعفران استفاده مي کنند.
- دومين ويژگی يک سوهان خوب ترد بودن آن است. يک سوهان خوب به دندان نمی چسبد و به اصطلاح در دهان آب می شود.
- سومين ويژگی يک سوهان خوب تازگی آن است. سوهان به دليل داشتن روغن اگر تازه نباشد بو و طعم نامطلوبي پيدا مي کند.
انواع سوهان هاشمی
- سوهان لقمه ای
- سوهان گرد
- سوهان لوز