روش آب کردن شکلات تخته ای در بن ماری یکی از موثرترین روش های آب کردن شکلات است. برای این کار نیاز به دو ظرف دارید. ابتدا آب جوش را در یک ظرف میریزید و سپس یک ظرف شیشهای را درون آن قرار داده و شکلاتها را در آن قرار میدهید. با این روش، بخار داغ آب جوش باعث آب شدن سریع شکلات میشود. بهتر است همزمان با آب شدن شکلات، آنها را هم بزنید تا بهطور کامل آب شوند.
برای تهیه شکلات تخته ای کیلویی قنادی با ما تماس بگیرید
روشهای آب کردن شکلات تخته ای
ماکروفر
در این روش، شکلات ها را به سرعت و به راحتی می توانید آب کنید.برای شروع، شکلات ها را در یک ظرف مناسب قرار دهید. سپس ظرف را در مایکروفر قرار داده و به مدت ۳۰ ثانیه در حالت بالا قرار دهید. بعد از گذشت این مدت زمان، ظرف را بیرون بیاورید و شروع به هم زدن شکلات ها کنید. این کار باعث می شود تا شکلات ها آب شوند.
اگر پس از هم زدن، شکلات ها هنوز آب نشده باشند، می توانید ظرف را دوباره به مدت ۵ ثانیه در مایکروفر قرار داده و سپس دوباره هم بزنید. این کار را تا زمانی که شکلات ها کاملا آب شوند ادامه دهید.
باید توجه داشت که دمایی که به شکلات ها می دهیم نباید زیاد باشد، زیرا احتمال سوختن و سفت شدن شکلات ها وجود دارد. بنابراین، در هنگام استفاده از مایکروفر باید خیلی مراقب باشید و زمان و دما را به دقت تنظیم کنید.
همچنن میتوانید کرم کاکائو سطلی را نیز با برند کام کایا در طعم های ساده و فندوقی و یا وانیلی تهیه گنید.
بن ماری
برای آب کردن شکلات به روش بن ماری، ابتدا باید مقداری آب را در یک قابلمه روی اجاق گاز به جوش درآورد. سپس شکلاتها را داخل یک ظرف پیرکس قرار داده و آن را روی قابلمهای که آب در حال جوشیدن است، قرار میدهیم. این کار باعث میشود که شکلات از طریق گرمای بخار آب که به دیواره و کف ظرف پیرکس منتقل میشود، ذوب شود.
مزیت اصلی این روش این است که احتمال سوختن یا احتراق شکلات به حداقل میرسد، زیرا شکلات تحت تأثیر حرارت مستقیم قرار نمیگیرد. همچنین، این روش باعث میشود که شکلات به طور یکنواخت و بدون ایجاد گودههای چسبنده ذوب شود.
با سایر محصولات ما آشنا شوید: لستین مایع خوراکی قنادی
تمپر
برای شروع، باید یک ظرف را تا نصفه آب پر کنید و آن را روی شعله زیاد گاز قرار دهید تا جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، شعله گاز را کم کنید. سپس دو سوم از شکلاتهای خرده شده را داخل یک کاسه استیل یا پیرکس بریزید و آن را روی بخار آب قابلمه یا کتری که آماده کرده بودید قرار دهید. حتماً توجه داشته باشید که سایز ظرف شکلات و قابلمه باید به گونهای باشد که وقتی ظرف شکلات داخل آن قرار میگیرد، کف ظرف با کف قابلمه و آب داخل آن تماس نداشته باشد. وقتی شکلاتها شروع به ذوب شدن کردن، آنها به کمک قاشق یا لیسک به صورت پیوسته هم بزنید.
در مرحله بعدی، وقتی مشاهده کردید که تمامی شکلاتها ذوب شدهاند، باید دمای آنها را اندازه بگیرید. برای این کار باید از دماسنج مخصوص استفاده کنید. زمانی که دمای شکلات ذوب شده بین 45 تا 50 درجه سانتی گراد برای شکلات شیری و بین 50 تا 55 درجه سانتی گراد برای شکلات تلخ برسد، ینی شکلات شما آماده است.
قدم بعدی برای آب کردن شکلات به روش تمپر این است که شکلات آماده شده را از روی حرارت برداشته و باقی شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید. با کمک لیسک شروع به هم زدن شکلات ذوب شده و تکه شکلاتهای خرد شده کنید تا آنها نیز به آرامی ذوب شوند. این فرآیند باعث میشود تا دمای شکلات ذوب شده پایین بیاید. به طوری که دمای آن باید برای شکلات تلخ به 32 درجه سانتی گراد و برای شکلات شیری به 88 درجه سانتی گراد برسد. به این ترتیب شکلات سطلی ذوب شده ما به روش تمپر آماده شد.
آب کردن شکلات تخته ای با روغن
برای آب کردن شکلات تخته ای با استفاده از روغن، ابتدا باید یک قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن گرم شود. میتوانید از روغنهایی مانند روغن کنجد، روغن نارگیل یا حتی روغن زیتون استفاده کنید. اما حتماً به این نکته توجه کنید که حرارت روغن بسیار زیاد نشود تا شکلات ذوب نشود یا سوخته نشود.
سپس یک کاسه شیشهای یا استیل که نسبت به گرما مقاوم است را روی قابلمه قرار دهید. این کار به شما کمک میکند تا شکلات بهطور یکنواخت و بدون سوختن آب شود.حالا شکلات ها را به آرامی و به تدریج در روغن گرم کرده ریخته و با استفاده از یک قاشق یا همزن پلاستیکی آنها را هم بزنید تا بهطور کامل ذوب شوند. حتماً به این نکته توجه کنید که هرگز از قاشق فلزی استفاده نکنید، زیرا ممکن است باعث آسیب به سطح کاسه شود و همچنین باعث سفید شدن شکلات شود.
پس از آماده شدن شکلات، میتوانید آن را برای تزئین دسرها، آبمیوه ها یا حتی برای تهیه شکلاتهای خامه ای و مغزدار استفاده کنید. همچنین میتوانید با اضافه کردن موادی مانند پودر کاکائو 25 کیلویی خرما، پسته یا مغز های دیگر به شکلات، طعم و طراوت جدیدی ببخشید.
آب کردن شکلات تخته ای با شیر
. آب کردن شکلات تخته ای با شیر میتواند فرآیند ذوب را تسریع کند و شکلات شما را غنی تر و خامه ای تر کرده و همچنین آن را سبک تر کند.برای آب کردن شکلات با شیر، ابتدا باید با تکه های کوچک شکلات شروع کنید. این کار باعث میشود تا شکلات به راحتی و به طور مداوم آب شود. سپس باید مطمئن شوید که شیر و شکلات خود را به ترتیب درست در دمای مناسب ترکیب کرده اید تا شکلات به درستی ذوب شود.
مقدار شیر مناسب برای مقدار شکلات در حال ذوب شدن اندازه بگیرید. برای بیشتر شکلات ها به ازای هر ۵۶ گرم شکلات از ۱ قاشق غذاخوری شیر استفاده کنید. در مورد شکلات تلخ ممکن است به شیر اضافی نیاز داشته باشد، بنابراین مقداری شیر را برای شرایط اضطراری آماده کنید.
همچنین باید شیر را قبل از اضافه کردن به شکلات گرم کنید. میتوانید شیر را در یک قابلمه روی حرارت متوسط یا در مایکروویو به آرامی بجوشانید.موثرترین راه برای آب کردن شکلات با شیر استفاده از روش بن ماری است. برای این کار، مقداری آب داخل قابلمه بریزید و بجوشانید. سپس حرارت را کم کنید و کاسه ای را روی آب در حال جوش و بخار قرار دهید. ابتدا شیر را گرم کنید یا شیر گرم شده را اضافه کنید. سپس تکه های شکلات را به شیر گرم اضافه کنید و با کاردک لاستیکی هم بزنید تا ترکیب شوند. وقتی شکلات شما ذوب شد، بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید.
سایر محصولات ما: روغن سی بی اس
آب کردن شکلات تخته ای با خامه
برای شروع، ابتدا باید یک قابلمه کوچک را انتخاب کرده و خامه را داخل آن بریزید. سپس قابلمه را روی اجاق قرار داده و شروع به گرم کردن خامه کنید. حتماً به خاطر داشته باشید که خامه را نباید به جوش درآورید، بلکه فقط کافی است تا آن را گرم کنید.
وقتی خامه شروع به گرم شدن میکند ولی هنوز به جوش نرسیده است، آن را از روی اجاق بردارید. سپس تکههای شکلات تخته ای را داخل قابلمه بریزید و با حرارت خامه مخلوط کنید تا کاملاً ذوب شود. این مرحله نیازمند صبر و دقت است، زیرا باید مطمئن شوید که تمامی تکههای شکلات بهطور کامل ذوب شدهاند.حالا شما یک خمیر شکلاتی نرم و لذیذ دارید که میتوانید از آن برای تزئین کیکها و دسرهای خود استفاده کنید. میتوانید آن را به عنوان تزئین بر روی کیک بمالید یا از آن برای ساخت طرحهای مختلف استفاده کنید.
خرید شکلات تخته ای قنادی کام کایا
برای خرید شکلات شمشی و اطلاع از قیمت با ما تماس بگیرید