26 اکتبر دستهبندی نشده شکلات چیپسی بهتر است یا تختهای اکتبر 12, 2025 0 نظرات تا به حال برایتان پیش آمده که با هیجان یک کوکی شکلاتی را از فر خارج کنید و ببینید تکههای شکلات بهجای آنکه زیبا و برجسته باقی بمانند، ... ادامه مطلب
22 اکتبر دستهبندی نشده ترافل رنگی برای تزیین کیک اکتبر 12, 2025 0 نظرات آیا تا به حال کیکی دیدهاید که سادگی را با اوج هیجان ترکیب کرده باشد و چشم هر بینندهای را به خود خیره کند؟ اغلب اوقات، راز این جذابیت ... ادامه مطلب
17 اکتبر دستهبندی نشده روغن CBS پالم بیس است یا نارگیل بیس؟ اکتبر 9, 2025 0 نظرات چندین دهه است که روغن CBS (Cocoa Butter Substitute) به عنوان یک بازیگر کلیدی و مقرونبهصرفه در صنعت شکلات و شیرینیسازی مدرن حضور دارد... ادامه مطلب
13 اکتبر دستهبندی نشده کرم کاکائو برای وافل و پنکیک اکتبر 9, 2025 0 نظرات بسیاری از ما، لحظه سرو وافل و پنکیک را با انتظار طعم یک کرم شکلاتی روان و دلنشین تصور میکنیم. با این حال، قنادان حرفهای و علاقهمندان... ادامه مطلب
09 اکتبر دستهبندی نشده بهترین شکلات تخته ای برای شکلاتسازی اکتبر 9, 2025 0 نظرات در دنیای ظریف و دقیق قنادی، کیفیت محصول نهایی شما به کیفیت مواد اولیهتان گره خورده است. یک شکلاتساز حرفهای میداند که تفاوت بین یک ت... ادامه مطلب
16 سپتامبر دانستنی ها روغن سی بی اس موی (MOI) در صنایع شیرینی و شکلات سپتامبر 16, 2025 0 نظرات روغن سی بی اس موی (MOI CBS) یکی از پرمصرفترین روغنهای جایگزین کره کاکائو در صنعت شیرینی و شکلات است. این محصول وارداتی در کارتنهای ۲... ادامه مطلب
08 سپتامبر دستهبندی نشده فرق کرم کاکائو با شکلات صبحانه آگوست 28, 2025 0 نظرات اگر در دنیای قنادی و شیرینیپزی فعال باشید، حتماً بارها با این سؤال مواجه شدهاید: «برای فیلینگ کیک، روکش دسر یا تزئین شیرینیها از کرم... ادامه مطلب
04 سپتامبر دستهبندی نشده کاربرد ترافل رنگی در قنادی آگوست 28, 2025 0 نظرات تزیینات خلاقانه و جذاب یکی از مهمترین ارکان موفقیت در صنعت قنادی است. در این میان، ترافل رنگی به عنوان یکی از محبوبترین و پرکاربردتری... ادامه مطلب
01 سپتامبر دستهبندی نشده تفاوت پودر کاکائو طبیعی و قلیایی اکتبر 2, 2025 0 نظرات اگر در دنیای قنادی و شیرینیپزی فعال هستید، حتماً با این سؤال مهم روبهرو شدهاید: کدام نوع پودر کاکائو را انتخاب کنم؟ پودر کاکائو طبیع... ادامه مطلب