مجموعه ما شما را به خرید بهترین انواع شکلات و مواد اولیه شکلات سازی دعوت می نماید.

                          برای کسب اطلاعات بیشتر محصول و ارتباط با ما در ادامه همراه شوید:

فروش سی ام سی ثعلب فله ای ویژه محصولات لبنی

آنچه در این مقاله میخوانیم...

پودر سی ام سی قنادی عمدهمحصولاتپودر  ثعلب شادونگ چینیپودر  سی ام سی سانروز ژاپنیپودر ثعلب بستنی 25 کیلوییکاربرد پودر سی ام سی خوراکی:                                           سوالات متداول
فروش سی ام سی ثعلب

پودر سی ام سی قنادی عمده

محصولات

پودر  ثعلب شادونگ چینی

مشخصات محصول

محصولپودر سی ام سی شادونگ
وزن فله ای۲۵ کیلویی
نوع بسته بندی فلهبسته
دستورالعمل نگهداریدر جای خشک و خنک نگهداری شود.
توصیه مصرفبا توجه به تراکم و کاربرد
کشور سازندهآسیایی
برندچین
طعمبدون مزه
ارسالبه سراسر ایران

تاریخ انقضا

 دو سال پس از تولید

پودر ثعلب شاندونگ

پودر  سی ام سی سانروز ژاپنی

مشخصات محصول

محصولپودر سی ام سی سانروز
وزن فله ای۲۵ کیلویی
نوع بسته بندی فلهبسته
دستورالعمل نگهداریدر جای خشک و خنک نگهداری شود.
توصیه مصرفبا توجه به تراکم و کاربرد
کشور سازندهآسیایی
برند ژاپن 
طعمبدون مزه
ارسالبه سراسر ایران

تاریخ انقضا

 دو سال پس از تولید

پودر ثعلب سانروز

ارسال سریع 

ارسال به سراسر ایران

تضمین کیفیت

پرداخت امن

پودر ثعلب بستنی ۲۵ کیلویی

برای اطلاع از قیمت و نحوی ارسال با ما تماس بگیرید

کاربرد پودر سی ام سی خوراکی:

  •  غلظت دهنده: ثعلب به عنوان یک غلظت دهنده مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماده به دلیل حاوی بودن مقادیر زیادی نشاسته، خاصیت غلظت دهندگی دارد که در تهیه انواع دسر، بستنی و سس‌ها به کار می‌رود.
  •  
  • طعم دهنده: ثعلب دارای طعم و عطر ملایمی است که به غذاها و نوشیدنی‌ها مانند کافی میت فله طعمی خاص می‌دهد. به همین دلیل از آن در تهیه انواع چای، نوشیدنی‌های گرم و سرد و برخی از شیرینی‌ها استفاده می‌شود.
  •  
  • پایدارکننده: در تهیه برخی از محصولات لبنی مانند بستنی و ماست، ثعلب دارای خاصیت پایدارکنندگی است و از فاسد شدن غذاها جلوگیری می‌کند.
  •  
  • رنگ دهنده: ثعلب دارای رنگ قهوه‌ای روشن است که به غذاها و نوشیدنی‌ها مانند پودر کاکائو فله رنگی طبیعی می‌دهد
  •  
  •  امولسیون کننده: در تهیه برخی از محصولات لبنی مانند بستنی و ماست، ثعلب به عنوان یک امولسیون کننده استفاده می‌شود.
  •  
  •  افزایش دهنده ارزش غذایی: ثعلب حاوی مقادیر زیادی نشاسته، پروتئین و فیبر است که ارزش غذایی غذاها را افزایش می‌دهد.
  •  

ثعلب بستنی:

 از پودر ثعلب برای تهیه بستنی استفاده میشود  که باعث کش دار شدن بستنی می شود.

  پودر  ثعلب برای تهیه حلیم:

برخی افراد برای افزایش کشدار حلیم، مقداری ثعلب به آن اضافه می‌کنند. اما توجه داشته باشید که این کار باعث کم شدن مقدار گوشت حلیم می‌شود و بهتر است از افزودن زیاد ثعلب خودداری کنید.

ثعلب برای شیر موز:

 با استفاده از ثعلب برای تهیه شیر موز باعث می‌شود تا شیر موز یک بافت محکم و لذت‌بخش داشته باشد.

ثعلب  برای تهیه ماست:

 با استفاده از پودر ثعلب، ماست سفت و خوشمزه‌ای تهیه می‌شود

شیر با ثعلب :

برای تهیه این نوشیدنی، به چند مورد از جمله شیر، زرده تخم‌مرغ، شکر و پودر ثعلب نیاز دارید. 

 

                                           سوالات متداول

با توجه به نوسان قیمت ها برای اطلاع از قیمت تماس بگیرید

هزینه ارسال به عهده مشتری میباشد.

پس از ارسال فاکتور در واتس آپ، عکس فیش واریزی را ارسال میکنید

پس از ثبت سفارش و هماهنگی، محصول نهایت تا ۲۴ ساعت به دست شما خواهد رسید.

Call Now Buttonمشاوره + قیمت