غلظت دهنده: ثعلب به عنوان یک غلظت دهنده مورد استفاده قرار میگیرد. این ماده به دلیل حاوی بودن مقادیر زیادی نشاسته، خاصیت غلظت دهندگی دارد که در تهیه انواع دسر، بستنی و سسها به کار میرود.
طعم دهنده: ثعلب دارای طعم و عطر ملایمی است که به غذاها و نوشیدنیها مانند کافی میت فله طعمی خاص میدهد. به همین دلیل از آن در تهیه انواع چای، نوشیدنیهای گرم و سرد و برخی از شیرینیها استفاده میشود.
پایدارکننده: در تهیه برخی از محصولات لبنی مانند بستنی و ماست، ثعلب دارای خاصیت پایدارکنندگی است و از فاسد شدن غذاها جلوگیری میکند.
رنگ دهنده: ثعلب دارای رنگ قهوهای روشن است که به غذاها و نوشیدنیها مانند پودر کاکائو فله رنگی طبیعی میدهد
امولسیون کننده: در تهیه برخی از محصولات لبنی مانند بستنی و ماست، ثعلب به عنوان یک امولسیون کننده استفاده میشود.
افزایش دهنده ارزش غذایی: ثعلب حاوی مقادیر زیادی نشاسته، پروتئین و فیبر است که ارزش غذایی غذاها را افزایش میدهد.
ثعلب بستنی:
از پودر ثعلب برای تهیه بستنی استفاده میشود که باعث کش دار شدن بستنی می شود.
پودر ثعلب برای تهیه حلیم:
برخی افراد برای افزایش کشدار حلیم، مقداری ثعلب به آن اضافه میکنند. اما توجه داشته باشید که این کار باعث کم شدن مقدار گوشت حلیم میشود و بهتر است از افزودن زیاد ثعلب خودداری کنید.
ثعلب برای شیر موز:
با استفاده از ثعلب برای تهیه شیر موز باعث میشود تا شیر موز یک بافت محکم و لذتبخش داشته باشد.
ثعلب برای تهیه ماست:
با استفاده از پودر ثعلب، ماست سفت و خوشمزهای تهیه میشود
شیر با ثعلب :
برای تهیه این نوشیدنی، به چند مورد از جمله شیر، زرده تخممرغ، شکر و پودر ثعلب نیاز دارید.