مجموعه ما شما را به خرید بهترین انواع شکلات و مواد اولیه شکلات سازی دعوت می نماید.

                          برای کسب اطلاعات بیشتر محصول و ارتباط با ما در ادامه همراه شوید:

قیمت لسیتین سویا خوراکی مایع (بشکه ۲۰۰-۲۵۰ Liter) انبار شورآباد

آنچه در این مقاله میخوانیم...

لستین قنادی خوارکی عمدهلستین سویا قنادی عمدهخرید لستین قنادی کاربرد لستین قنادیکاربرد لسیتین مایع در شکلات:استفاده از لسیتین سویا در تهیه کیک                                           سوالات متداول
قیمت لسیتین سویا خوراکی

لستین قنادی خوارکی عمده

لستین سویا قنادی عمده

مشخصات محصول

نام محصوللستین قنادی
وزن ۲۰۰ -۲۵۰ لیتر
نوع بشکه ای
دستورالعمل نگهداریدر جای خشک و خنک نگهداری شود.
شکل ظاهریمایع
کشور سازندههند
برندگجرات-شیوام-کشاو
کاربردمصارف قنادی
ارسالبه سراسر ایران

تاریخ انقضا

 دو سال پس از تولید

 

لستین مایع قنادی-کام کایا

 

ارسال سریع 

ارسال به سراسر ایران

تضمین کیفیت

پرداخت امن

خرید لستین قنادی 

برای اطلاع از قیمت و نحوی ارسال با ما تماس بگیرید.

کاربرد لستین قنادی

  1. مکمل غذایی و منبع کولین به عنوان یک امولسیفایر  باعث ایجاد امولسیون در غذاها مانند سرکه و روغن در سس، کره و کاکائو در شکلات، کارامل و انواع سس ها 
  2.  کاهش دهنده ویسکوزیته : برای اختلاط همگن مخلوط های مایع و به عنوان روکش در محصولات 
  3.  عامل مرطوب کننده و ایجاد کننده بافت نرم برای جداسازی راحت تر مواد از قالب 
  4.  بهبود بافت اسپریدها و انتشار طعم و مزه 
  5.  در خمیر و پخت چربی و تخم‌مرغ را کاهش  و افزایش حجم خمیر  
  6. محاففظت از مولکول‌های مخمر در مقابل یخ‌زدگی 
  7.  مرطوب کنندگی عوامل آبدوست مثل پروتئین‌های چرب و عوامل چربیدوست مثل پودر کاکائو فله
  8.  جلوگیری از جداشدن مخلوط کاکائو و کره کاکائو در آبنبات ها 
  9. عامل نگهدارنده طول عمر محصولات غذایی و حفظ کیفیت آنها 
  10. جلوگیری از سفیدک زدن کاکائو در انبار و استفاده در تولید محصولات شیرینی‌پزی و شکلات
  11. کاهش استفاده از کره کاکائو و روغن جانشین کره کاکائو را کاهش می‌دهد.
  12. بهبود بافت محصولات غذایی همچون خامه 

کاربرد لسیتین مایع در شکلات:

در تهیه شکلات، افزودن لسیتین به مراحل مختلف فرآیند بسیار حائز اهمیت است. به منظور جلوگیری از نفوذ لسیتین به درون ذرات کاکائو، باید یک قسمت از لسیتین در ابتدای مراحل تهیه شکلات افزوده شود و مابقی آن در آخرین مراحل تولید.

در بعضی موارد، مقدار کمی از لسیتین قبل از ریفاینر به مخلوط ترکیبات اضافه می‌شود تا به فرآیند نرم کردن کمک کند. اما مقدار باقی‌مانده از لسیتین قبل از اتمام عملیات کونچ کردن شکلات، اضافه می‌شود. این روش باعث ایجاد حداکثر سیالیت در شکلات سطلی یا پوشش ترکیبی با حداقل محتوای چربی می‌شود و سبب ممانعت از بلوم زدن شکلات می‌شود.

استفاده از لسیتین در تهیه شکلات، علاوه بر اینکه به بهبود و پایدارسازی محصول کمک می‌کند، مصرف کره کاکائو و روغن جانشین کره کاکائو را نیز کاهش می‌دهد. این موضوع باعث می‌شود تا شکلات‌های تولید شده با استفاده از لسیتین، با کیفیت بهتر و با ماندگاری بالاتری روانه بازار شود.

استفاده از لسیتین سویا در تهیه کیک

 

  1. حفظ رطوبت و بالا رفتن ماندگاری کیک
  2. بهبود طعم و پخش آروما
  3. قهوه ای شدن یکسان سطح کیک
  4. بهبود ساختمان پوسته کیک
  5. عامل پخش کننده زرده تخم مرغ
  6.  بهبود بافت کیک
  7.  

                                           سوالات متداول

با توجه به نوسان قیمت ها برای اطلاع از قیمت تماس بگیرید

هزینه ارسال به عهده مشتری میباشد.

پس از ارسال فاکتور در واتس آپ، عکس فیش واریزی را ارسال میکنید

پس از ثبت سفارش و هماهنگی، محصول نهایت تا ۲۴ ساعت به دست شما خواهد رسید.

Call Now Buttonمشاوره + قیمت