برای اطلاع از قیمت و نحوی ارسال با ما تماس بگیرید.
کاربرد لستین قنادی
مکمل غذایی و منبع کولین به عنوان یک امولسیفایر باعث ایجاد امولسیون در غذاها مانند سرکه و روغن در سس، کره و کاکائو در شکلات، کارامل و انواع سس ها
کاهش دهنده ویسکوزیته : برای اختلاط همگن مخلوط های مایع و به عنوان روکش در محصولات
عامل مرطوب کننده و ایجاد کننده بافت نرم برای جداسازی راحت تر مواد از قالب
بهبود بافت اسپریدها و انتشار طعم و مزه
در خمیر و پخت چربی و تخممرغ را کاهش و افزایش حجم خمیر
محاففظت از مولکولهای مخمر در مقابل یخزدگی
مرطوب کنندگی عوامل آبدوست مثل پروتئینهای چرب و عوامل چربیدوست مثل پودر کاکائو فله
جلوگیری از جداشدن مخلوط کاکائو و کره کاکائو در آبنبات ها
عامل نگهدارنده طول عمر محصولات غذایی و حفظ کیفیت آنها
جلوگیری از سفیدک زدن کاکائو در انبار و استفاده در تولید محصولات شیرینیپزی و شکلات
کاهش استفاده از کره کاکائو و روغن جانشین کره کاکائو را کاهش میدهد.
بهبود بافت محصولات غذایی همچون خامه
کاربرد لسیتین مایع در شکلات:
در تهیه شکلات، افزودن لسیتین به مراحل مختلف فرآیند بسیار حائز اهمیت است. به منظور جلوگیری از نفوذ لسیتین به درون ذرات کاکائو، باید یک قسمت از لسیتین در ابتدای مراحل تهیه شکلات افزوده شود و مابقی آن در آخرین مراحل تولید.
در بعضی موارد، مقدار کمی از لسیتین قبل از ریفاینر به مخلوط ترکیبات اضافه میشود تا به فرآیند نرم کردن کمک کند. اما مقدار باقیمانده از لسیتین قبل از اتمام عملیات کونچ کردن شکلات، اضافه میشود. این روش باعث ایجاد حداکثر سیالیت در شکلات سطلی یا پوشش ترکیبی با حداقل محتوای چربی میشود و سبب ممانعت از بلوم زدن شکلات میشود.
استفاده از لسیتین در تهیه شکلات، علاوه بر اینکه به بهبود و پایدارسازی محصول کمک میکند، مصرف کره کاکائو و روغن جانشین کره کاکائو را نیز کاهش میدهد. این موضوع باعث میشود تا شکلاتهای تولید شده با استفاده از لسیتین، با کیفیت بهتر و با ماندگاری بالاتری روانه بازار شود.