در تولید شیرینی و شکلات از مواد اولیه متفاوتی استفاده میشود. یکی از اصلیترین این مواد کره کاکائو است. کره کاکائو باعث طعم دهی و یکدست شدن مواد اولیه شکلات میشود. همچنین از ذوب شدن شکلات در دماهای بالا جلوگیری میکند. این روغن از دانههای کاکائو به دست میآید. ازآنجاییکه مقدار چربی دانههای کاکائو کم است، روغن کاکائو دارای قیمت زیادی است. ازاینرو بیشتر تولیدیها بهجای روغن کاکائو از روغن CBS استفاده میکنند؛ اما روغن جانشین کره کاکائو چیست؟ این روغن کاملاً گیاهی است و دارای خواصی مانند روغن کاکائو است.
روغن جانشین کره کاکائو چیست و چه کاربردی دارد؟
ممکن است این سؤال برای شما نیز پیشآمده باشد که روغن جانشین کره کاکائو چیست و چه کاربردی دارد. این روغن یکی از اصلیترین جایگزینهای کره کاکائو است که از هسته میوه پالم و با فناوری فراکسیون تهیه میشود. این روغن دارای چربی اشباعشده زیادی است و بااینکه خواص شیمیایی آن متفاوت از کره کاکائو است اما دارای ویژگیهای فیزیکی مشابهی است. از خصوصیات روغن CBS میتوان به شکنندگی خوب، قابلیت شکلپذیری بالا و مقاومت حرارتی اشاره کرد. این روغن باعث جلای سطح شکلات و محافظت آن در برابر گرما میشود. روغن CBS دارای کاربردهای متعددی است؛ اما مهمترین کاربرد آن در تهیه شکلات پوششی میباشد.
شکلات پوششی چیست؟
اما شکلات پوششی چیست و موارد استفاده آن کدام است. شکلات پوششی یا موزاییکی برای پوشش دادن سطح شکلات و بیسکویت مورداستفاده قرار میگیرد. این شکلات در بستهبندیهای 12 کیلویی و 4 شاخه 3 کیلویی به فروش میرسد.
قیمت خرید روغن جانشین کره کاکائو
قیمت روغن جانشین کره کاکائو با توجه به برند، درصد چربی و روش خرید متفاوت است. بهترین روش جهت اطلاع از میزان قیمت این محصول مراجعه به سایتهای فروش آنلاین است. اگر روغن جانشین کره کاکائو را بهصورت مستقیم از تولیدیها و بازرگانیهای واردکننده خریداری نمایید؛ واسطههای فروش حذفشده و هزینه کمتری پرداخت خواهید کرد.
خرید روغن جانشین کره کاکائو
بازرگانی سورن یکی از اصلیترین مرجع خرید روغن جانشین کره کاکائو است. تمامی محصولات سورن دارای نشان تأییدیه سلامت هستند و از کیفیت بالایی برخوردارند. سورن محصولات خود را بهصورت عمده و با مناسبترین قیمت به فروش میرساند؛ بنابراین خرید مطمئنی را با سورن تجربه خواهید کرد. این مجموعه برای دسترسی آسانتر مشتریان امکان خرید غیرحضوری را نیز فراهم کرده است. با خرید اینترنتی در وقت و هزینههای شما صرفهجویی خواهد شد. جهت خرید و کسب اطلاعات بیشتر با واحد پشتیبانی سورن در تماس باشید.
روغن قالبی CBS سایم داربی مالزی KC35
روغن جانشین کره کاکائو سایم داربی کشور مالزی که از جمله روغن های قالبی محسوب می شود ، با توجه به درجه نقطه ذوب آن و کیفیت مواد اولیه به کار رفته در آن ، توانسته است جایگاه خوبی نزد تولید کنندگان و کارخانه های شکلات ، کیک و بیسکوییت و … به دست بیاورد و با استقبال خوبی مواجه شده است.
روغن قالبی CBS سایم داربی نقطه ذوبی حدود 36 درجه دارد ، در کارتن های 20 کیلویی بسته بندی و به صورت عمده به مشتریان گرامی عرضه می شود.
معمولا تولید کنندگانی که از واحدهای فنی برای تجزیه تحلیل مواد اولیه محصولاتشان بهره مند هستند، در خصوص جزییات خرید تحقیقات بیشتری انجام می دهند. از این رو با توجه به حساسیت و تاثیر روغن جایگزین کره کاکائو سی بی اس در محصولات نهایی، در کنار معرفی محصول ، برگه آنالیز آن نیز در اختیار مشتریان قرار می گیرد تا خصوصیات آن را تطبیق دهند. برگه دیتا شیت و آنالیز روغن سی بی اس سایم داربی مالزی نشانگر جزییات مواد اولیه و ویژگی های این محصول است که به مشتریان عرضه می شود.
سی بی اس روکشی با سی بی اس قالبی چه تفاوتی دارد
روغن جایگزین ها در صنعت به دو صورت نولید و مصرف می شوند. روغن سی بی اس روکشی و روغن سی بی اس قالبی.
اگر بخواهیم ابتدا در خصوص میزان مصرف آن صحبت کنیم باید بدانیم مصرف سی بی اس قالبی در صنعت و موارد استفاده آن بیشتر است. اما در خصوص کاربرد این دو محصول باید گفت، روفن سی بی اس روکشی همانطور که از نامش پیداست بیشتر برای تزیین روکش و رویه کیک و شکلات استفاده می شود ولی در مغز و داخل شکلات و تولید آن از روغن جایگزین کره کاکائو قالبی استفاده می شود.
آنالیز و مشخصات روغن سی بی اس Sime Darby مالزی
روغن جایگزین سایم داربی مالزی دارای ویژگی های زیر است:
درصد رطوبت ماکزیمم 0.1 %
درجه ذوب سایم داربی: 34.5 -36.5 درجه سانتی گراد
درصد اسید چرب : نهایتا 0.1 %
برای بررسی بیشتر مواد و ویژگی های روغن سی بی اس سایم داربی می توانید آنالیز آن را در پایین مشاهده کنید: