بلاگ

درست كردن کاکائو با پودر كاكائو

درست كردن کاکائو با پودر كاكائو

اگر از افرادی هستید که علاقه به پخت شکلات و کیک در منزل دارید میتوانید به راحتی تنها با چند قلم ساده در منزل شکلات درست کنید و آن را در فریزر نگه دارید. اما دستور تهیه شکلات با پودر کاکائو چیست؟ با ما همراه باشید.

 

 برای خرید و اطلاع از قیمت پودر کاکائو فله ای با ما تماس بگیرید

 

طرز تهیه کاکائو با پودر کاکائو

 

  • پودر کاکائو: 5 قاشق غذا خوری
  • کره : 50 گرم
  • شکر : نصف لیوان
  • شیر چرب: 1 فنجان
  • پودر قند: 1 قاشق غذا خوری سر خالی

 

برای  شروع تهیه شکلات قنادی ابتدا یک قابلمه بزرگ را انتخاب کنید و داخل آن آب را بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید و سپس شعله را کم کنید.در یک ظرف کوچکتر، کره و پودر کاکائو الک شده را مخلوط کنید. سپس این مخلوط را روی آب در حال جوش قرار داده و آرام آرام هم بزنید تا به طور کامل یکدست شود و هیچ گلوله‌ای در آن باقی نماند.

سپس یک لیوان آب گرم را به مخلوط کاکائو و کره اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا مواد به طور کامل مخلوط شوند.حالا شعله را کمی زیاد کنید اما مراقب باشید که کاکائو به جوش نیاید. بعد از آن که مواد به طور کامل ذوب شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

شکر و پودر قند را مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. سپس شیر گرم را به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا همه مواد به طور یکدست مخلوط شوند. در این مرحله می‌توانید از همزن استفاده کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.حالا قالب دلخواه خود را انتخاب کنید و آن را چرب کنید. سپس شکلات خانگی را داخل قالب بریزید و در صورت تمایل، مغزهای مورد نظر را روی شکلات بچینید. سپس قالب را در فریزر قرار داده و اجازه دهید تا حداقل یک شب در آن بماند تا شکلات شما به خوبی سفت شود.

حالا شکلات  را از قالب خارج کرده و لذت ببرید.

اگر تمایل دارید شکلات شما رنگ روشنتری داشته باشد، می‌توانید مقدار بیشتری شیر به آن اضافه کنید. همچنین برای سفت‌تر شدن شکلات، کافیست ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را در شیر حل کرده و به مخلوط شکلات اضافه کنید.

برای افزودن طعم به شکلات، می‌توانید از شیرهای طعم‌دار مانند شیر نارگیل یا شیر موز استفاده کنید.

 

طرز تهیه شکلات با پودر کاکائو

 

فوت‌و فن تهیه کاکائو با پودر کاکائو چیست؟

 

 استفاده از کره کاکائو

اگر می‌خواهید شکلات‌های خود را به مدت طولانی‌تری نگه دارید، به جای استفاده از کره، می‌توانید از کره کاکائو استفاده کنید. کره کاکائو دارای خواص حفظ طعم و کیفیت شکلات بوده و می‌تواند باعث بالا رفتن ماندگاری آن‌ها در یخچال شود یا میتواانید شکلات سطلی تهبه کنید.

 

اضافه کردن آجیل‌ها

در هنگام ریختن مایه شکلات در قالب، می‌توانید مغز بادام، فندق، کشمش و سایر آجیل‌ها را داخل آن بریزید تا به شکلات‌های خود طعم و لذت بیشتری ببخشید. این اقدام علاوه بر افزایش ارزش غذایی، ظاهر و طعم شکلات را بهبود می‌بخشد.

 

 استفاده از شربت افرا یا عسل

به جای استفاده از شکر، می‌توانید شکلات را با استفاده از شربت افرا یا عسل شیرین کنید. این روش علاوه بر افزایش ارزش غذایی، باعث می‌شود که شکلات‌های شما بهتر و سالم‌تر باشند.

 

 روش‌های آسان برای خارج کردن شکلات از قالب

در صورتی که شکلات‌های خود به راحتی از قالب خارج نمی‌شوند، می‌توانید ۱۰ دقیقه قالب را داخل فریزر قرار داد یا با دسته چاقو به پشت قالب ضربه بزنید تا به راحتی شکلات‌ها از قالب جدا شوند.

 

 الک کردن پودر کاکائو

قبل از شروع فرآیند تهیه کاکائو، حتما پودر کاکائو را الک کنید تا از توده‌های موجود در آن جلوگیری شود و پودر کاملاً ریز و یکنواخت شود.

 

درست كردن کاکائو با پودر كاكائو

 

طرز تهیه شکلات تخته ای با پودر کاکائو

 

مواد مورد نیاز

 

  • پودر کاکائو : 3 قاشق غذا خوری
  • پودر قند : 1  نیم قاق چای خوری
  •  کره یا روغن قنادی: 100 گرم

 

ابتدا کتری را  روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید. سپس کره را در یک کاسه قرار داده و آن را روی کتری می‌گذاریم تا با بخار آب ذوب شود.پس از ذوب شدن، کاسه را کنار می‌گذاریم تا کاملاً خنک شود. در مرحله بعد، پودر قند را از الک عبور داده و در یک کاسه می‌ریزیم. سپس پودر کاکائو را نیز الک کرده و به آن اضافه می‌کنیم. در نهایت، روغن یا کره ذوب شده را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

حالا مواد را با قاشق به خوبی مخلوط کرده و کاسه را دوباره روی بخار کتری قرار می‌دهیم. به مدت 2 دقیقه مواد را به آرامی هم می‌زنیم و سپس مایه شکلات را در قالب‌های سیلیکونی مورد نظر می‌ریزیم.

سپس قالب‌ها را در فریزر قرار می‌دهیم تا به مدت 30 دقیقه شکلات‌ها شکل قالب را به خود بگیرند. بعد از گذشت این زمان، شکلات‌ها را از قالب خارج کرده و در ظرف دلخواه چیده و سرو می‌کنیم.

 

این شکلات و یا ترافل رنگی رشته ای برای تزئین انواع کیک مناسب است، اما حتماً باید از روغن صاف استفاده کنید. با استفاده از روغن صاف، می‌توانید شکلات‌ها را برای مدت طولانی‌تری نگهداری کنید. امااگر از کره استفاده کنید، باید شکلات‌ها را زودتر مصرف کنید زیرا سریع‌تر نرم می‌شوند. همچنین، به هیچ عنوان از روغن مایع یا جامد استفاده نکنید. طعم اصلی این شکلات به کیفیت پودر کاکائو بستگی دارد، بنابراین بهتر است از بهترین برند آن استفاده کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *