لسیتین

لسیتین از کجا تهیه کنیم | ساختار لسیتین | فروش لسیتین وارداتی

لسیتین از کجا تهیه کنیم

در این بخش، به بررسی این پرسش که لسیتین از کجا تهیه کنیم می پردازیم.

لسیتین از کجا تهیه کنیم

صنایع غذایی ایران، یکی از بخش های پویا کشور به حساب می آید که دارای مراکز تولیدی بیشماری بوده و بسیاری از مراکز آن علاوه بر تامین بازار کشور، محصولات خود را به کشورهای همسایه نیز صادر می کنند.

این مراکز برای تداوم فعالیت خود و پیشی گرفتن از رقبا، به مواد اولیه باکیفیت نیاز دارند که ما این محصولات اولیه را در اختیار آن ها قرار می دهیم. یکی از مواد پراستفاده صنعت غذا، لسیتین نام دارد که یک بافت چربی مفید است و به روش های مختلف تولید می شود. در ادامه مطلب، هر آنچه که درباره این محصول باید بدانید را بازگو کرده ایم و همینطور این پرسش را که لسیتین از کجا تهیه کنیم به صورت جامع پاسخ داده ایم. با ما همراه باشید.

لسیتین از کجا تهیه کنیم

لسیتین از کجا تهیه کنیم

پاسخ این پرسش که لسیتین از کجا تهیه کنیم به حجم تولید شما بستگی دارد. برای مثال، اگر حجم تولید پایینی دارید بهتر است آن را از فروشندگان سطح شهر خریداری کنید و اگر هم حجم تولید شما بالا است بهترین گزینه، خرید از فروشندگان اصلی و بازرگانی های کشور مانند بازرگانی سورن است.

لسیتین سویا چیست؟

لسیتین سویا چیست؟

در این قسمت، به این پرسش که لسیتین سویا چیست؟ پاسخ می دهیم. همانطور که اشاره شد لسیتین یک بافت چربی درجه یک است که با استفاده از منابع گیاهی و جانوری مختلف تولید می شود.

[box type=”success” align=”aligncenter” class=”” width=””]منابع گیاهی لسیتین عبارت‌اند از سویا، آفتابگردان، پنبه و منابع جانوری آن نیز شامل تخم مرغ، غذاهای دریایی مانند ماهی، خوک و … می شود.[/box]

در صنایع غذایی معمولا لسیتین سویا (Soy Lecithin) که استخراج شده دانه های سویا است مورد استفاده قرار می گیرد؛ زیرا این لسیتین هم کیفیت بالایی دارد و هم قیمت آن مناسب است. لسیتین های تخم مرغ یا آفتابگردان، قیمت بالایی دارند به همین خاطر استفاده از آنها در مراکز تولیدی به صرفه نیست. ضمن اینکه، لسیتین به 2 صورت پودر و مایع تولید می شود که پودر آن در نان پزی کارایی داشته و مایع آن هم در تولید انواع شیرینی به کار می رود.

واردات لسیتین سویا از هند

واردات لسیتین سویا از هند

بیشترین واردات لسیتین سویا از هند صورت می گیرد. این کشور آسیایی در زمینه تولید لسیتین درخشان عمل کرده است و دارای چندین برند جهانی است. از برندهای این کشور که هم اکنون در مجموعه Soren موجود هستند می‌توان به لسیتین گجرات، لسیتین گلوبال و همینطور لسیتین ویپی اشاره کرد.

این لسیتین‌های درجه یک از نوع مایع هستند و در صنعت تولید شیرینی‌جات مصارف زیادی دارند. تولید کنندگان هندی، آنها را درون بشکه هایی با وزن 200 الی 240 لیتری انتقال داده و به سراسر جهان صادر می کنند. بنابراین جهت ثبت سفارش لسیتین به وزن آنها توجه داشته باشید.

خرید و فروش لسیتین Lecithin

خرید و فروش لسیتین Lecithin

یکی از معاملات پررونق، خرید و فروش لسیتین Lecithin است. لسیتین یک ماده پرکاربرد است که در صنایع دارویی و بهداشتی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. با استفاده از این ماده می توان محصولات غذایی را به یکنواختی رساند و بافت آنها را تقویت کرد.

بنابراین این ماده هم تقویت کننده است و هم مرطوبت کننده در حدی که مانع از خشکی محصولات غذایی مانند شیرینی می شود. از طرفی، استفاده از لسیتین باعث می شود نیاز به روغن کمی داخل محصولات باشد که این شرایط منجر به تولید محصولات سلامت محور می شود. این ویژگی های مثبت، باعث استفاده گسترده از لسیتین در کارگاه های تولیدی شده و به خرید و فروش آن رونق بخشیده است. در ادامه به مشخصات شیمیایی لسیتین اشاره کرده ایم.

لسیتین کلسترول اسیل ترانسفراز

لسیتین کلسترول اسیل ترانسفراز

لسیتین کلسترول اسیل ترانسفراز یک آنزیم است که در پلاسمای خون وجود دارد و آن را با نام اختصاری LCAT می شناسند. این آنزیم کلسترول را به کلستریلاستر که نوعی کلسترول ضدآب است تبدیل می کند. کمبود این آنزیم در بدن باعث ایجاد بیماری های مختلفی از جمله بیماری کلیوی، کم خونی و اختلال در بینایی می شود.

لسیتین تغییر ژنتیکی یافته چیست؟

لسیتین تغییر ژنتیکی یافته چیست؟

در این قسمت، به این پرسش پرتکرار که لسیتین تغییر ژنتیکی یافته چیست؟ پاسخ می دهیم. اگر لسیتین به جای روش های سنتی، با استفاده از مهندسی ژنتیک تولید شده باشد و در DNA  آن تغییراتی ایجاد کرده باشند جز غذاهای اصلاح شده ژنتیکی قرار می گیرد. محصولات غذایی دیگر مانند گوجه، ذرت، کلزا و پنبه از جمله محصولاتی هستند که کشاورزان تمایل بیشتری به اصلاح ژنتیک آن ها دارند. محصولات اصلاح شده ژنتیکی در برابر پاتوژن ها و آفت های مختلف مقاوم هستند که البته اگر این تغییرات از استانداردهای اعلام شده فاصله بگیرد تهدیدی برای سلامتی بدن به حساب می آید.

ساختار شیمیایی لسیتین

ساختار شیمیایی لسیتین

ساختار شیمیایی لسیتین از نوع فسفولیپیدی است. این ماده از ترکیب دی گلیسیرید با اسیدهای چرب اولئیک، پالمیتیک و استئاریک با استرکولیناسیدفسفریک ساخته می شود. ضمن اینکه، بدن ما توانایی ساخت لسیتین را دارد. در واقع لسیتین در بدن همه موجودات زنده وجود دارد و در بسیاری از غذاها نیز یافت می شود. توجه داشته باشید اگر لسیتین در معرض هوا قرار بگیرد فرآیند اکسیده شدن و اکسیداسیون صورت گرفته و رنگ آن به زرد یا قهوه ای تیره تغییر خواهد کرد.

فواید لسیتین برای بدن

فواید لسیتین برای بدن

در این قسمت، با فواید لسیتین برای بدن آشنا خواهید شد. کمبود لسیتین در بدن باعث آسیب به پوشش محافظ اعصاب می شود. همچنین لسیتین با تاثیر آرام بخشی که روی اعصاب می گذارد می تواند به عواملی مانند کاهش استرس، تقویت حافظه، خواب راحت، جلوگیری از آلزایمر و فراموشی کمک کند. لسیتین در کاهش وزن و افزایش سوخت و ساز بدن نیز تاثیرگذار است. همچنین این محصول در کاهش چربی کبد و پاکسازی آن نقش به سزایی دارد.

فواید لسیتین برای مو

فواید لسیتین برای مو

از جمله فواید لسیتین برای مو می توان به فسفولیپید موجود در آن اشاره کرد که یکی از بهترین مواد اصلی طبیعی مو یا شامپو طبیعی مو شناخته می شود. این ماده می تواند از ریزش مو جلوگیری می کند و باعث تقویت و تحریک رشد موهای ضعیف شود و همینطور مو را از حالت ضخامت خارج کرده و ابریشمی کند.

به طور کلی، لسیتین در سلامت موهای آسیب دیده نقش مهمی را ایفا می کند و مانع از خشکی و شکنندگی آن ها می شود. بنابراین استفاده از لسیتین در تولید محصولات بهداشتی و مراقبت از مو بسیار حائز اهمیت است و توسط برندهای معروف به کار گرفته می شود.

امیدوارم مطالعه بخش لسیتین از کجا تهیه کنیم برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد.

[gravityform id=”2″ title=”true” description=”true”]