عمدهفروشی پودر کاکائو بهترین برندهای این محصول را در اختیار تولیدیها قرار میدهد. پودر کاکائو یکی از محصولاتی است که بهعنوان مواد اولیه محصولات شکلاتی مورداستفاده قرار میگیرد. در ایران تولیدیها از پودر کاکائو به شکل گستردهای استفاده میکنند. پودرهای کاکائو بیشتر در برندهای خارجی عرضه میشوند. هر یک از برندها توسط کشور خاصی با نام تجاری مختلفی تولید میشود. در ایران هم پودر کاکائو نچرال و هم پودر کاکائو آلکالایز استفاده میشود. البته تقاضا برای محصولات آلکالایز بیشتر است. چراکه این نوع پودر کاکائو دارای کارایی بیشتری است و موارد مصرف آن گسترده میباشد.
نحوه نگهداری پودر کاکائو
پودر کاکائو ازجمله محصولات غذایی است که اگر بهدرستی نگهداری شود طول عمر آن افزایش مییابد. نحوه نگهداری پودر کاکائو کار چندان دشواری نیست. تنها باید این محصول در جای خشک و خنک نگهداری شود. رطوبت باعث کاهش طول عمر پودر کاکائو میشود. بسیاری از افراد بهاشتباه پودر کاکائو را در یخچال و یا فریزر نگهداری میکنند. باید توجه داشت که نگهداری پودر کاکائو در یخچال باعث جذب رطوبت شده و درنتیجه نوع طعم و ماندگاری آن را کاهش میدهد. اگر پودر کاکائو در جای مناسب نگهداری شود این محصول تا دو سال قابلاستفاده خواهد بود.
تولیدیهایی که این محصول را به شکل عمده خریداری میکنند باید آن را در مکان مناسب قرار دهند؛ بنابراین اگر قصد دارید پودر کاکائو را برای مدت طولانی نگهداری کنید بهتر است انباری مناسب و خشک و خنک را در نظر داشته باشید. عمدهفروشی پودر کاکائو تمامی محصولات خود را در مکان مناسب قرار میدهد تا دچار تغییر رنگ و شکل نشود.
پودر کاکائو نچرال یا طبیعی
پودر کاکائو نچرال یا طبیعی نوعی مشهور از پودر کاکائو است. منظور از طبیعی بودن پودر کاکائو این است که این محصول طی فرآیند جداسازی از پوسته دانه کاکائو، روغنگیری کره کاکائو و آسیاب شدن به دست میآید. به عبارتی این محصول دارای فرآیند تولیدی سادهای است و ماده افزودنی به آن اضافه نمیشود.
پودرهای کاکائو طبیعی دارای مشخصاتی همچون طعم و عطر تند، رنگ روشن و درصد چربی بالا هستند. این محصول در بازار دارای چندین برند مختلف است. لازم به ذکر است که قیمت پودرهای کاکائو نچرال کمتر از نمونههای آلکالایز است. عمدهفروشی پودر کاکائو این محصول را در بستههایی با وزنهای مختلف عرضه میکند. میتوان این پودر کاکائو در وزنهای مختلف و با هر تناژی خریداری کرد.
پودر کاکائو روش هلندی یا آلکالایز
پودر کاکائو روش هلندی یا آلکالایز نیز نوعی دیگر از پودرهای کاکائو است که دارای طرفداران زیادی میباشد. به این محصول؛ پودر کاکائو قلیایی شده نیز گفته میشود. برای تولید این محصول ابتدا دانههای کاکائو را در محلول قلیایی شده خیس میکنند. این امر باعث میشود مقدار اسیدیته کاهشیافته و طعم تلخ و عطر تند کاکائو کاهش یابد. این روش اولین بار توسط شیمیدان هلندی انجام شد به همین دلیل به آن پودر کاکائو فرآیند هلندی نیز گفته میشود. پس از تهیه این محصول میتوان آن را در صنایع غذایی مختلفی استفاده کرد. بیشتر پودر کاکائو مورداستفاده در تولیدیهای شکلات از نوع آلکالایز میباشد.
از مشخصات پودر کاکائو قلیایی شده میتوان به دارا بودن رنگ تیره، دارا بودن طعم و عطر ملایمتر، رنگ دهی بالا و… اشاره کرد. عمدهفروشی پودر کاکائو این محصول را نیز با درصد چربی مناسب 10 تا 12 درصد عرضه میکند. نوع بستهبندی این پودر کاکائو نیز متفاوت است و میتوان آن را در بستههای 20 و 25 کیلویی خریداری کرد.
خرید پودر کاکائو طبیعی و قلیایی شده عمده
امروزه مراکز عرضه پودر کاکائو بسیار فراوان است. برخی از مراکز پودرهای نامرغوب را به مشتریان عرضه میکنند. برای خرید پودر کاکائو طبیعی و قلیایی شده عمده بهتر است به مراکز معتبر مطمئن مراجعه نمایید. [box type=”success” align=”aligncenter” class=”” width=””]بازرگانی سورن یکی از مراکزی که بهترین پودر کاکائو را به فروش میرساند.[/box] خرید از این مجموعه به شکل عمدهای امکانپذیر میباشد.