کاربرد لسیتین سویا در صنایع مختلفی همچون صنایع دارویی، صنایع آرایشی و بهداشتی ، صنایع نقاشی و صنایع غذایی میباشد. البته بیشترین کاربرد لسیتین سویا در صنایع غذایی است و امروزه این ماده به یکی از افزودنیهای اصلی محصولات غذایی تبدیلشده است. لسیتین دارای ویژگیهایی است که برای سلامتی بدن نیز مفید میباشد. درواقع لسیتین نوعی بافت چربی است که در تمامی موجودات زنده یافت میشود. این ماده به شکل صنعتی از منابع گیاهی و جانوری متعددی استخراجشده و در صنایع مختلف مورداستفاده قرار میگیرد.
بهترین برندهای لسیتین هندی
لسیتین توسط کشورهای مختلفی استخراج و بستهبندی میشود. بیشتر لسیتین موجود در بازار ایران نیز از نوع وارداتی میباشد. در این میان کشور هند یکی از اصلیترین تولیدکنندگان لسیتین در جهان محسوب میشود. ازجمله بهترین برندهای لسیتین هندی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- لسیتین گجرات: لسیتین گجرات از نوع مایع بوده و در بشکههایی با وزنهای مختلف وارد میشود. میتوان این برند را در بشکههای 200 تا 240 لیتری خریداری کرد. این ماده در انواع شکلات، بستنی و شیرینی استفاده میشود.
- لسیتین گلوبال: یکی دیگر از برندهای لسیتین هندی، گلوبال میباشد. این برند درزمینهٔ تولید انواع لسیتین پودری و مایع فعالیت دارد. این لسیتین باعث افزایش ماندگاری طراوت محصولات غذایی شده و از قیمت مناسبی نیز برخوردار است. ازاینرو لسیتین گلوبال نیز مورد استقبال تولیدیهای ایرانی قرارگرفته است.
- لسیتین ویپی: برند ویپی نیز یکی از برندهای مطرح هندی است. این لسیتین موجب غلظت محصولات غذایی شده و در بشکههایی با وزنهای مختلف تولید و صادر میشود.
کاربرد لسیتین سویا بسیار وسیع بوده و میتوان هر یک از این برندها را جهت تولید محصولات غذایی متعدد مورداستفاده قرار داد.
مهمترین کاربرد لسیتین سویا
میتوان از لسیتین در صنایع نقاشی، آرایشی، دارویی و غذایی استفاده کرد. بیشترین مصرف این محصول در صنعت غذایی میباشد. از مهمترین کاربرد لسیتین سویا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
تولید شکلات
تولید شیرینی
تولید کیک و بیسکویت
تولید نان و… .
[aparat id=’0RYLK’]
این ماده به چند دلیل در محصولات غذایی استفاده میشود. اولین دلیل کاهش میزان چسبندگی مواد اولیه محصولات غذایی است. لسیتین میزان شکر و شکلات مصرفی محصولات را تنظیم کرده و باعث یکدست شدن مواد اولیه این محصولات میشود. دلیل دو استفاده از لسیتین افزایش حجم خمیر محصولاتی مانند نان است. این ماده حجم خمیر را افزایش داده و مصرف روغن و تخممرغ در محصولات مختلف کاهش میدهد.
لسیتین بهراحتی در آب حلشده و میتوان پودر آن را در مواد اولیه حل کرد. دلیل دیگر این است لسیتین مصرف کره کاکائو را در شکلات کاهش میدهد. همانطور که بیان شد کاربرد لسیتین سویا بسیار گسترده بوده و این ماده دارای خواص بینظیری است.
لسیتین سویا چگونه به دست میآید؟
ممکن است این سؤال برای شما پیش آید که لسیتین سویا چگونه به دست میآید؟ لسیتین سویا از منابع مختلفی همچون محصولات دریایی، زرده تخممرغ، کلزا، تخمه آفتابگردان، پنبهدانه و سویا استخراج میشود. البته بیشتر لسیتین موجود در بازار از منبع سویا استخراجشده چراکه این ماده از قیمت مناسبتری برخوردار است.
لسیتین باید از روغن موجود در این محصولات غذایی استخراج شود. برای جداسازی میتوان از حلالها استفاده کرد. از بهترین حلالها برای جداسازی لسیتین از روغن متانول و کلروفرم است. این حلالها هزینه پایینتری در بر داشته و میتوان بهواسطه آن بهراحتی کار جداسازی لسیتین را انجام داد.
واردات و فروش لسیتین سویا
پس از آشنایی با کاربرد لسیتین سویا ممکن است این سؤال برای شما پیش آید که لسیتین را از کجا خریداری نمایید. [box type=”success” align=”aligncenter” class=”” width=””]مجموعه تولیدی و بازرگانی سورن یکی از مراکزی است که درزمینهٔ واردات و فروش لسیتین سویا فعالیت دارد.[/box] این مجموعه بهترین و پرفروشترین برندها را در اختیار مشتریان قرار میدهد. سورن در تأمین لسیتین موردنیاز صنایع با هر تناژی هیچ محدودیتی ندارد.