قیمت لسیتین مایع V 80-120 (25C) + ویژگیهای لسیتین هندی
آنچه در این مقاله میخوانیم...
ویژگیهای لسیتین مایعکاربردهای لسیتین در صنایع مختلفمشخصات لسیتین گجرات هندیقیمت لسیتین مایع خوراکیواردکننده لسیتین مایعقیمت لسیتین مایع در بازار متفاوت است. چراکه برندها و انواع مختلفی از این ماده در بازار موجود است. لسیتین نوعی بافت چربی است که از محصولات غذایی مانند زرده تخممرغ، کلزا، تخم آفتابگردان و سویا استخراج میشود. لسیتین در بافتهای چربی گیاهی و حیوانی یافت میشود. در صنایع غذایی بیشتر از نمونههای گیاهی آن مانند لسیتین سویا استفاده میشود. چراکه دسترسی به نمونههای گیاهی سادهتر بوده و قیمت تمامشده آن نیز کمتر میباشد. لسیتین سویا در دو نوع مایع و پودر در بازار موجود است. در این مطلب قصد داریم شما مشتریان را بیشتر با مشخصات و کارایی لسیتین مایع آشنا نماییم.
ویژگیهای لسیتین مایع
روش استخراج و تهیه لسیتین مایع میتواند شیمیایی و یا مکانیکی باشد. در روش شیمیایی استخراج لسیتین با استفاده از حلالهایی مانند اتانول، هگزان، استون و اتر نفت انجام میگیرد. لسیتین مایع تقریباً رنگی قهوهای دارد. از ویژگیهای لسیتین مایع میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- لسیتین مایع حلالیت بسیار کمی در آب دارد.
- لسیتین مایع روان کننده مواد اولیه محصولات غذایی محسوب میشود و از چسبندگی آنها جلوگیری میکند.
- لسیتین مایع نقش تثبیتکننده داشته و باعث حفاظت بیشتر و افزایش طول عمر محصولات غذایی میشود.
لازم به ذکر است که لسیتین مایع دارای دو نوع صنعتی و خوراکی میباشد. ویژگیهای ذکرشده برای نمونه خوراکی است. قیمت لسیتین مایع صنعتی و خوراکی نیز متفاوت است. از لسیتین مایع خوراکی بیشتر برای تولید شکلات استفاده میشود. ازاینرو لسیتین خوراکی یکی از اصلیترین مواد اولیه شکلاتسازی محسوب میشود.
کاربردهای لسیتین در صنایع مختلف
کاربردهای لسیتین در صنایع مختلف بسیار وسیع میباشد. این ماده افزودنی در تولید محصولات زیر کارایی دارد:
- تولید خوراک و پروتئین موردنیاز حیوانات خانگی
- تولید محصولات دارویی و کپسول سازی
- روانسازی موتورهای ماشینآلات مختلف
- استفاده در صنعت نقاشی تهیه جوهر نقاشی و فرمهای حفاظتی پوششی
- در پلاستیکسازی بهعنوان آزادکننده مورداستفاده قرار میگیرد
- بهعنوان بهبوددهنده نان در خمیر نانوایی و پایداری تخمیر استفاده میشود
- کنترلکننده میزان شکر در محصولات غذایی مانند شیرینی و شکلات میباشد
- باعث کاهش چسبندگی مواد اولیه محصولات غذایی مانند شکلات میشود
در هر یک از صنایع ذکرشده از شکل خاصی از لسیتین استفاده میشود. مثلاً لسیتین پودری بیشتر در نانواییها استفاده میشود. لسیتین مایع بیشترین استفاده را در شکلاتسازی دارد. لسیتین گرانولی نیز برای تهیه مکملهای غذایی استفاده میشود. قیمت لسیتین مایع با سایر نمونهها متفاوت است.
مشخصات لسیتین گجرات هندی
بیشتر برندهای لسیتین در بازار ایران وارداتی هستند. کشور هند یکی از اصلیترین تولیدکنندگان لسیتین است. این کشور برندهای مختلفی از لسیتین مایع و پودری را به بازار عرضه میکند. گجرات یکی از برندهای معتبر و محبوب هندی است که در بازار ایران نیز دارای فروش خوبی است. از مشخصات لسیتین گجرات هندی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- دارا بودن سطح کیفی استاندارد
- دارا بودن بستهبندی مناسب بشکهای
- دارا بودن وزنهای استاندارد 200 و 240 لیتری
- دارا بودن رنگ شفاف و بوی مطبوع
قیمت لسیتین مایع هندی گجرات بسیار مناسبتر از سایر نمونههای بازار است. به علت دارا بودن قیمت مناسب، لسیتین گجرات بهوفور مورداستفاده و استقبال صنایع غذایی قرارگرفته است.
قیمت لسیتین مایع خوراکی
قیمت لسیتین مایع خوراکی در بازار مناسب است. این محصول جزء چربیهای ارزانقیمت محسوب میشود. البته باید توجه داشت که تمامی برندهای لسیتین دارای قیمت یکسانی نیستند. نوع برند و کمپانی تولیدکننده، وزن بشکه و میزان سفارش از عوامل مؤثر بر میزان قیمت لسیتین مایع محسوب میشوند. همچنین نرخ ارز نیز بر میزان قیمت این محصول مؤثر خواهد بود.